paraschis.gr

λίγο απ' όλα... και τίποτα

Καλωσόρισμα

Δεν ξέρω πώς τα κατάφερες, αλλά έφτασες στη μικρή γωνιά μου στο Διαδίκτυο. Οι πιο πολλοί που φτάνουν εδώ ψάχνουν είτε τα διάφορα δωρεάν διαθέσιμα προγράμματα που έχω γράψει κατά καιρούς (παιχνίδια και εφαρμογές για Windows και Pocket PC/WM PDA), είτε το ποδηλατικό μου blog, που καταπιάνεται με τα αναδιπλούμενα ποδήλατα και την αστική ποδηλασία.

Νέα

10 Φεβρουαρίου 2024: Στην προσπάθεια να μάθω Lua και τη χρήση του Defold, έφτιαξα ένα Space Invaders clone, το They came from outer space.

17 Δεκεμβρίου 2023: Το Έχεις γράμμα;, έφτασε στην έκδοση 1.3, που διαθέτει υποστήριξη Ισπανικών και ένα νέο χαρακτηριστικό, το "παζλ της ημέρας". Σας περιμένει στο Google Play.

8 Νοεμβρίου 2023: Το Έχεις γράμμα;, το νέο μου παιχνίδι λέξεων για Android σας περιμένει στο Google Play.

1 Νοεμβρίου 2023: Το Pop and Order στο Google Play ενημερώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες. Η νέα έκδοση έχει καλύτερη αναγνώριση των πατημάτων, περισσότερα στατιστικά και διάφορες μικροβελτιώσεις. Επιπλέον, ετοιμάζω να κυκλοφορήσω και ένα νέα παιχνίδι λέξεων, στα ελληνικά και στα αγγλικά. Ο τίτλος του: "Έχεις γράμμα;"

24 Ιουνίου, 2023: Το Calculicious αναστήθηκε και σας περιμένει στο Google Play. Επίσης, έχουμε άλλη μια ενημέρωση για το Pop and Order με νέα bonus και εμφάνιση του καλύτερου παίκτη κάθε ημέρας.

9 Ιουνίου, 2023: Μερικές προσθήκες και βελτιώσεις για το Pop and Order: επιπλέον πόντοι για ακρίβεια κινήσεων και περισσότεροι πίνακες επιδόσεων (online leaderboards τους λέμε στο χωριό) για αυτούς που τους αρέσει η σύγκριση.

6 Μαΐου 2023: Προσθήκη ενός νέου παιχνιδιού - ας καλωσορίσουμε το Pop and Order.

18 Δεκεμβρίου 2022: Ανέβηκαν μερικές αλλαγές για το Code breaker (πίνακας online score, tutorial για τους νέους παίκτες και άλλες μικροδιορθώσεις).

19 Νοεμβρίου 2022: Μετά το τραγικό τέλος του Calculicious, αφού ο host που φιλοξενούσε το server κομμάτι διαχείρισης των high score και των προφιλ των παικτών σταμάτησε να προσφέρει δωρεάν πακέτα φιλοξενίας, ας παρηγορηθούμε με ένα νέο παιχνιδάκι, το Code breaker!

17 Φεβρουαρίου 2018: Μετά από μόλις 30 μήνες, το Calculicious διατίθεται και για Android!

25 Μαίου 2014: Οι ορδές των επισκεπτών που κάθε μέρα, εδώ και πέντε χρόνια, έρχονταν σε αυτή τη σελίδα ελπίζοντας να έχει ανανεωθεί, μπορούν πλέον να χαμογελάσουν. Το paraschis.gr ανανεώθηκε για να συμπεριλάβει δύο νέες εφαρμογές που έχω φτιάξει για Windows Phone: Το Logi είναι μια εφαρμογή καταγραφής εξόδων, ενώ το Calculicious ένα γρήγορο παιχνίδι μαθηματικών υπολογισμών και σκέψης.

10 Σεπτεμβρίου 2009: Μετά από μια τεράστια περίοδο αποχής, αποφάσισα να επανασχεδιάσω τη σελίδα αυτή και να περιλάβω μόνο τα βασικά της περιεχόμενα, χωρίς τις προτάσεις λογισμικού, τις παρουσιάσεις δωρεάν παιχνιδιών και γενικά χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις ότι θα ανανεώνω το περιεχόμενο συχνά...

Για τη σελίδα

Δεν έχω και πολλά να γράψω εδώ... Είμαι 51 χρονών και ζω στην Αθήνα. Αποφοίτησα από τη Νομική Σχολή Αθηνών, έκανα ένα μεταπτυχιακό Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και εργάζομαι στην ανάπτυξη λογισμικού. Η τρέχουσα εργασία μου έχει να κάνει με βάσεις δεδομένων και προγραμματισμό σε φορητές συσκευές. Αυτά τα σεμνά και ταπεινά...

Πλοήγηση

Γλώσσα

Εμφάνιση

Ανοικτόχρωμη
Σκουρόχρωμη
Αυτόματη

Google play links

 • Έχεις γράμμα;
  Get it on Google Play
 • Pop and order
  Get it on Google Play
 • Codebreaker
  Get it on Google Play
 • Calculicious
  Get it on Google Play
logo